“35 Χρόνια στον χώρο του Τουρισμού και των Ξενοδοχείων”
Άρχισε κάνοντας αυτό που είναι αναγκαίο, μετά αυτό που είναι εφικτό και ξαφνικά θα βρεθείς να κάνεις το αδύνατο.
Hotel Management
Αναλαμβάνοντας την διαχείριση Management του ξενοδοχείου θέτουμε τις προδιαγραφές λειτουργίας των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ξεκινούμε από την λειτουργία του κάθε τμήματος και καταλήγουμε στο σύνολο της ξενοδοχειακής μονάδας καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των προσφερομένων υπηρεσιών, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και κερδοφορία της εταιρείας σας.
Βελτιστοποίηση Λειτουργίας
Financial Planning – Budgeting – Financial Reporting
Το κάθε ξενοδοχείο σήμερα οφείλει να έχει ανεξαρτήτου μεγέθους της μονάδας, σαφή οικονομικό προσανατολισμό αποτυπωμένο σε ετήσιο προϋπολογισμό χρήσης στον οποίο απεικονίζονται με ακρίβεια οι οικονομικοί στόχοι εσόδων – εξόδων και τελικά του προβλεπόμενου λειτουργικού αποτελέσματος προ φόρων και αποσβέσεων.
Δημόσιες Σχέσεις – Animation
Υποστηρίζουμε τις Δημόσιες Σχέσεις και οργανώνουμε / προωθούμε το κομμάτι του Leisure Program, ως αλληλένδετο κρίκο της ικανοποίησης του επισκέπτη στην ξενοδοχειακή μονάδα.
Front Office
Ένας από τους κεντρικούς άξονες λειτουργίας και βασικος παράγοντας της εικόνας του ξενοδοχείου. Δίνουμε σε αυτόν τον τομέα την αρμόζουσα βαρύτητα εφαρμόζοντας τεχνικές και λειτουργικά συστήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του καταλύμματος.
House Keeping
Αναπτύσσουμε το τμήμα της οροφοκομίας σαν μια αυτόνομη λειτουργία διοίκησης και οργάνωσης μέσα στην μονάδα. Δημιουργούμε μηχανισμούς ελέγχου και καθημερινού προγραμματισμού, που έχουν στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας και της αναγνώρισης των αναγκών των πελατών και του ξενοδοχείου.
Διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων
Η ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού περιλαμβάνει πλάνο προσωπικού, εύρεση του κατάλληλου προσωπικού job ανάλυση καθηκόντων ανά θέση και εγχειρίδια λειτουργίας.
Iκανοποίηση πελατών
Η σημαντικότερη πηγή πληροφόρησης για το κάθε ξενοδοχείο σήμερα είναι η γνώμη των πελατών του από την οποία αντλεί συμπεράσματα και προγραμματίζει ενέργειες με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών.
Food & Beverage
Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών είναι δεδομένη η σημασία της σωστής λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων, η σημαντικότητα της επιλογής πρώτων υλών, αλλά και η βαρύτητα που αυτές έχουν στα συνολικά έσοδα και έξοδα του ξενοδοχείου (σχεδιασμός καταλόγων, κοστολόγια συνταγών, δημιουργία μενού και ειδικών εκδηλώσεων / δεξιώσεων). Μέσα από τις κατάλληλες διεργασίες μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική σχέση ποιότητας/κόστους στα επισιτιστικά τμήματα.
Αγορές & προμήθειες
Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων λειτουργίας αγορων και σχεδιασμού αποτελεσματικών προμηθειών στηριζόμενοι στο σχεδιασμό, στην έρευνα /ανάλυση αποτελεσμάτων, στην αξιολόγηση των προμηθευτών.
Μηχανοργάνωση
Αποδοτική διαχείριση του τμήματος μηχανογράφησης του ξενοδοχείου και αξιολόγηση των υπαρχόντων προγραμμάτων. Δυνατότητα εγκατάστασης δικού μας λογισμικού για καλύτερη και αποδοτικότερη παρακολούθηση της λειτουργίας και των αποτελεσμάτων του ξενοδοχείου σας.